دمنوش سیب یکی از بهترین دمنوش های لاغری برای جلوگیری از اضافه وزن

مصرف دمنوش سیب و به لیمو بهمراه بادرنجبویه و عناب  می تواند باعث تعادل بین سه عضو مهم بدن یعنی: قلب، مغز و کبد گشته و به تعادل وزن بدن کمک فراوانی می کند.

با عطاری من همراه باشید تا مراحل تهیه دمنوش لاغری سیب را برای شما بررسی نماییم:

 روش آماده کردن دمنوش سیب:

خوب است بدانید که برای تهیه دمنوش سیب برای هر یک نفر می بایست:

سه قاشق غذا خوری به لیمو یا آب به لیمو را با نصف قاشق غذاخوری گیاه بادرنجبویه و نیز پنج تا هفت عدد عناب تازه را در یک قوری قرار داده و به آن ۲ لیوان آب اضاف کرده و دم کنند.

پس از اینکه بر اثر جوشیدن نصف این محلول تبخیر شد، آن را صاف کرده و سپس میل نمایند.

شاید برایتان مفید باشد:

بومادران

خواص دمنوش سیب:

  • نوشیدن دمنوش سیب( چای سیب) به رسوب زدایی مجاری عروقی بدن کمک می کند.
  • گفتنی است که همچنین مصرف دمنوش گلابی( چای گلابی) از افزایش جذب اسیدهای چرب جلوگیری می کند و فقط اسید های چرب مفید را جذب می کند.
  • مصرف دمنوش سیب و گلابی به افراد مبتلا به کبد چرب توصیه می شود، زیرا برای رفع مشکلات کبد بسیار مفید است.
  • دمنوش سیب، دارای طبیعت گرمی است.
  • حاوی مقادیر بالایی فیبر و کلسیم است.
  • مناسب برای درمان خشکی پوست و بسیاری از بیماری های پوستی مزمن و ترک خوردگی ها می باشد.
  • این دمنوش باعث کاهش استرس و اضطراب شده و آن را در دسته دمنوش های آرامش بخش بشمار می آورند.
  • باعث کمک به درمان کبد چرب و پاکسازی آن شده.
  • باعث کاهش میزان کلسترول خون و درمان کم خونی می شود.
  • تقویت کننده دستگاه گوارش است.
  • تقویت کننده قوه بینایی است.
  • باعث کمک به پیشگیری و درمان آلزایمر می شود.
  • در فرد باعث ایجاد احساس سیری می شود و در نتیجه به فرایند لاغری، بهبود تنفس و درمان و پیشگیری آسم کمک می کند.

 

درصورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید

منبع: عطاری من

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *