دم کرده به یا دمنوش خانگی به یکی از پرخاصیت ‌ترین و خوش‌عطرترین دمنوش‌ های گیاهی

دمنوش به

[vc_row][vc_column][vc_column_text]معرفی دم کرده به یا دمنوش خانگی به :ایرانیان از دیرباز به مصرف انواع دمنوش‌ گیاهی عادت داشته و انواع دمنوش های گیاهی را مصرف می نمودند.

در سال‌های اخیر، مردم به مصرف دمنوش‌های گیاهی و میوه‌ای به طور چشم‌گیری علاقمند شده اند.

دلیل علاقه مندی روزافزون افراد را در موارد مختلفی می‌توان  یافت کرد. برخی افراد برای استفاده از فواید درمانی دمنوش‌ها آنها را مصرف می‌کنند. افرادی هم برای اینکه نوشیدنی های روزانه خود را متنوع کنند و بعضی افراد هم دمنوش را یک نوشیدنی شیک می‌دانند، برای خود و مهمانان از آن استفاده می‌کنند.

برای مشاهده خواص و مضرات انواع دمنوش ها و گیاهان دارویی با عطاری من همراه باشید.

دلیل تمایل اغلب افراد به مصرف دمنوش های گیاهی چیست؟

به دلیل اینکه دمنوش های گیاهی دارای طعم‌ها و عطرهای بسیار متفاوتی هستند و نیز فاقد شکر و کالری اضافه هستند نوشیدنی های گرم بسیار مفیدی هستند.

همچنین بسیاری از این دمنوش های گیاهی دارای اثرات مفیدی برای سلامتی انسان هستند و از نظر علمی هم بسیاری از کاربردهای سنتی آنها مورد تایید قرار گرفته شده است.

گیاهان بسیاری هستند که می بایست به صورت دم کرده تهیه و مصرف شود و درصورتیکه بر اثر بی توجهی یا غفلت جوشانده شوند، خواص آن تغییر کرده و ممکن است موادی از گیاه آزاد شود که عوارض ناگواری برای مصرف کننده داشته باشد.

در سایت عطاری من مجموعه ای از انواع دمنوش‌ های گیاهی همراه با روش تهیه، نحوه و مقدار مصرف و نیز عوارض و مضرات مصرف این دمنوش‌ها را برای شما گردآوری کرده ایم تا با مطالعه آنها بتوانید با آسودگی خاطر به تهیه این دمنوش های گیاهی بپردازید.

همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه دمنوش به و همچنین خواص عالی این میوه آشنا نماییم، امیدواریم برای شما مفید واقع شوند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column css_animation=”none”][vc_cta h2=”” h4=”شاید برایتان مفید باشد:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

 دمنوش گـل گـاو زبـان و سنبل الطیب

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

معرفی دمنوش به:

دمنوش به یکی از پرخاصیت ‌ترین و خوش‌عطرترین دمنوش‌ های گیاهی است. نحوه تهیه این دمنوش بسیار ساده است و به راحتی و در زمان کوتاهی می توان آن را در منزل تهیه کرد.

دمنوش به را به دو صورت یعنی هم مجزا و هم به شکل ترکیبی با سیب تهیه می‌کنند که هر دو نوع آن بسیار مفید و خوش بو و آرام ‌بخش هستند.

دمنوش به را بعنوان یک نوشیدنی آرام‌بخش برای اعصاب می شناسند که بسیار گوارا، خوش‌ رنگ و بو، تقویت کننده قلب، معده و اعصاب می‌باشد. با مطالعه لینک زیر با طرز تهیه دمنوش به آشنا شده و درباره خواص عالی این میوه توضیحات مفیدی خواهید خواند.

طرز تهیه دم کرده به یا دمنوش خانگی به :

  • برای تهیه این دمنوش ابتدا باید میوه به رسیده و شیرین ایرانی باید تهیه کنیدچونکه به های وارداتی با وجود داشتن ظاهری زیباتر و بهتر ولی در بیشتر موارد بو و مزه لازم را برای تهیه دمنوش ندارند و معمولا برای تزئین ظرف میوه مناسب اند.
  • میوه های به  را خوب بشویید تا تمام پرزهای روی پوست آن از بین برود. اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی نیست پوست آن را بگیرید.
  • سپس آن را با رنده فلزی خلال کنید تا به قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر تبدیل شود، چونکه در مراحل بعدی ممکن است قطعات ریزتر یا درشت تر برای کار شما مشکل ایجاد کند.
  • سپس باید قطعات رنده شده به را در یک سینی پهن کرده و روی وسیله گرمازایی که گرمای ملایم و پیوسته ای دارد، مثل شوفاژ، قرار دهید. البته از دستگاه های میوه خشک کن نیز می توان استفاده کرد که کار را بسیار راحت کرده و بدون دردسر میوه ها را خشک می کند.
  • با توجه به رطوبت هوا و دمای گرم کننده حدود ۱ تا ۲ روز زمان میبرد تا قطعات به خشک شوند. توجه نمایید که در این مرحله، خلال های به نباید آنقدر خشک شوند بتوان مانند چوب کبریت آنها را شکست.
    مرحله آخر تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که کمی مهارت لازم دارد وگرنه ممکن است دمنوش خوبی تهیه نکنید.
  • پس برای این کار یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز قرار داده تا ظرف کاملا داغ شود، بطوریکه اگر قطره ای آب در آن بریزید زود بخار شود. حالا خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و با قاشق چوبی به سرعت زیر و رو کرده تا حرارت به به همه خلالها برسد.
  • تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ نرسیده این کار را  باید ادامه دهید.
  • اگر از این خلالها کمی دود بلند شد جای هیچگونه نگرانی نیست و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش هم کمک می کند، پس از دیدن کمی دود و دم در حین تفت دادن رنده های به نترسید.
    پس از انجام مرحله تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود. سپس به های بو داده شده را در ظرف شیشه ای دربسته ای درون یخچال نگهداری کنید.
    برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری از آن را درون یک قوری با یک لیوان آب جوش گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، بماند تا خوب دم بکشد و سپس می توان این دمنوش به را نوش جان کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”شاید برایتان مفید باشد:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

بیش از ۳۰خاصیت گیاه مریم گلی + تهیه دمنوش مریم گلی

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]نکته: با افزودن مقدار کمی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را افزایش داده و همچنین رنگ و مزه اش را هم بهتر می کنید تا مهمانان شما از میل کردن این دمنوش مقوی نهایت لذت را ببرند.

اگر میوه های به شیرین باشند نیاز به شیرین کننده خاصی ندارید ولی اگر طعم شیرین آن را بیشتر می پسندید می توان آن را با کمی نبات یا عسل طبیعی شیرین کنید.

نکته: هنگام دم‌کردن دمنوش به، می توان یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین ترکیب کرده و در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی ریخته و صبر کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد و سپس میل نمایید.

 

خواص به و تاثیر آن بر روی سلامت قلب و پوست و لاغری

چنانچه این مقاله برایتان مفید بوده است می توانید با اشتراک گذاشتن آن از ما حمایت کنید

 منبع: عطاری من

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

2 Comments

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *