معرفی خواص دمنوش گیاهی میوه گل نسترن و خواص آن

دم‌نوش ها مثل دمنوش میوه گل نسترن

نوعی نوشیدنی هستند که در آن جزئی از گل، برگ، ساقه، ریشه، دانه، پوستِ میوه یا اجزای دیگر هر یک از گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، به صورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گیاه نسترن درختچه‌ کوچکی است با ارتفاع حداکثر ۳ متر و دارای گل‌هایی به رنگ‌های قرمز کم رنگ، سفید مایل به صورتی و یا سفید هستند.

میوه گل نسترن دارای مقادیر بسیار زیادی ویتامین ث بوده که میزان ویتامین ث موجود در آن پس از حدود یک سال و نیم نصف می‌شود، و چنانچه خرد شود، بعد از شش ماه صددرصد ویتامین ث آن از بین می‌رود.

و در پیشگیری و درمان سرماخوردگی بسیار موثر می باشد. از دیگر فواید  این گیاه دارویی میتوان به درمان بیماری های کلیوی و شستشوی کلیه، مسکن دردهای ناشی از سنگ کلیه، کاهش فشارخون،  درمان اختلالات کبدی، ضد سرطان، کاهش استرس و اختلالات عصبی، درمان تپش قلب، دفع سنگ صفرا و … اشاره نمود.

این گیاه پرخاصیت دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد. همچنین میوه گل نسترن خاصیت ضد اسهالی داشته و در درمان اسهال میتواند موثر باشد.

شاید برایتان مفید باشد:

 معرفی خواص و مضرات گیاه سنبل الطیب

برای دیدن سایر خواص گیاهان دارویی میتوانید به بخش خواص گیاهان دارویی مراجعه فرمایید.

 

روش تهیه دمنوش گیاهی میوه گل نسترن:

ترکیبات لازم:

  • میوه گل نسترن(تازه یا خشک شده)       ۵۰ گرم
  • آب سرد ۱ لیتر

ابتدا میوه ها را به مدت ۳ ساعت در آب سرد خیسانده سپس ظرف حاوی میوه ها را روی حرات غیرمستقیم قرار داده تا آب جوش بیاید. اجازه دهید تا میوه ها به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بمانند و پس از آن ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای معمولی محیط قرار دهید تا به خوبی دم بکشد.   اکنون میتوانید دمنوش را صاف کرده  و با مقداری شیرین کننده ی طبیعی از قبیل نبات یا عسل میل کنید.

از این دمنوش می توان هر روز چند نوبت و در هر نوبت یک فنجان میل نمود.

منبع: عطاری من

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

1 Comment

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *