معرفی خواص هندوانه و انواع فراورده های آن:

معرفی خواص هندوانه

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

هندوانه بوته ای است میوه دار از گونه ی کدوها با گلی زرد و سفید بسیار زیبا. میوه ای درشت با پوستی سخت و ضخیم به رنگ سبز دارد که در ارقام گوناگون به رنگ های سبز تیره، روشن و یا سفید راه راه، خالدار وحتی ساده دیده می شود. گوشت هندوانه به رنگ قرمز شفاف است اما در صورتی که کاملا رسیده نباشد، صورتی روشن است و دارای دانه های سیاه با پوستی سخت اما شکننده و یا سفید نرم می باشد. طعم این میوه ی آبدار و خوشمزه شیرین است و عطری فوق العاده آرام و دلنشین دارد.

هندوانه طبعی سرد دارد به همین دلیل از قدیم الایام تا کنون این میوه ی خوشمزه در فصول گرم سال برای خنک نگه داشتن و کنترل حرارت بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

البته امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و تاثیر آن بر آب و هوا و همچنین با استفاده از تجهیزات مدرن این میوه دیگر مختص فصل گرما نیست و اغلب در تمام فصول سال در دسترس است.

از هندوانه به عنوان میوه، نوشیدنی های مختلف، تزیین خوراکی ها و… استفاده می شود.

هسته ی روغنی هندوانه نیز برای پذیرایی در خانواده آجیل ها جای دارد.

با عطاری من همراه باشید تا پس از معرفی خواص هندوانه شما را با فراورده های آن آشنا کنیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column css_animation=”none”][vc_cta h2=”” h4=”بیشتر بدانید:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

 بیش از ۳۰خاصیت گیاه مریم گلی + تهیه دمنوش مریم گلی

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

معرفی خواص هندوانه:

  • اولین ویژگی هندوانه دارا بودن آب فراوان است که به موجب آن فعالیت کلیه ها افزایش می یابد و خاصیت ادرار آوری دارد.که با این خاصیت هندوانه سموم بدن، سنگ  های کلیه و صفراوی دفع می شوند.
  • همانطور که در بالا گفته شد برطرف کننده ی موثر عطش و گرماست لذا برای ماه مبارک رمضان و فصول گرم سال مورد استقبال بسیاری از افراد قرار می گیرد.
  • مسکنی برای دردهای عضلانی است.
  • در بهبود بیماری هایی نظیر آسم، فشارخون و سرطان مفید است.
  • هندوانه در کاهش وزن اثر مثبتی دارد و همچنین حاوی لیکوپن است که حامی حفظ سلامت قلب محسوب می شود.
  • برای پوست و مو مفید می باشد.
  • کولین موجود در هندوانه برای تقویت حافظه و یادگیری بسیار مناسب است.
  • خاصیت ضد تهوع و ضد استفراغ دارد.
  • هندوانه به علت داشتن آب فراوان و فیبر کارکرد دستگاه گوارشی را تنظیم می کند. و برای درمان یبوست مورد استفاده قرار می گیرد.
  • از ویتامین ث برخوردار است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

هشدار:

مصرف زیاد هندوانه موجب افزایش عملکرد سیستم گوارشی و در نتیجه اسهال می شود.

چنانچه این مقاله برایتان مفید بوده است می توانید با اشتراک گذاشتن آن از ما حمایت کنید

 منبع: عطاری من

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”شاید برایتان مفید باشند:” txt_align=”center”]

معرفی خواص دارویی گیاه کاسنی و تاثیر آن در پاکسازی کبد

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *