چای پونه یکی از بهترین دمنوش ها و انواع دم کرده های گیاهی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

خواص گیاه پونه:

  • پونه گیاهی است که به وفور یافت می شود و در دسترس عموم قرار دارد.
  • از آن درغذاهای مختلف استفاده می گردد و از دیرباز به عنوان گیاه دارویی کاربرد دارد.
  • این گیاه در درمان انواع بیماریها بخصوص بیماری های عفونی سودمند است.
  • یکی از بهترین روش های بهره مندی از خواص سرشار این گیاه تهیه چای پونه است.
  •  چای پونه هر نوع گلو دردی حتی گلودرد میکروبی را درمان کرده و ویروس و عفونت های بدن را از بین میبرد.
  • همچنین آنتی اکسیدان موجود در پونه باعث تقویت سیستم ایمنی شده.
  • طبق مطالعات عمل آمده ترکیبات موجود در پونه تا حدودی با سلولهای سرطانی مبارزه می کند و رشد سلول های سرطانی کم کرده و نیز باعث بهبود مرگ سلولی در این بیماران می شود.
  •  مصرف برگ و گل های پونه و نیز، ساقه های آن ، بهترین جایگزین برای بسیاری از آنتی بیوتیک ها می باشند.
  • عصارهٔ پونه در مقابل ویروس آنفلوآنزا ، بیماری نیوکاسل، ویروس تب خال، و ویروس های مختلف دیگر بسیار سودمند است.
  • گیاه پونه خون را به سوی پوست می کشد و قرحه آور است .
  • پونه عرق ریز است و بسیار گرمی بخش می باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column css_animation=”none”][vc_cta h2=”” h4=”شاید برایتان مفید باشد:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

دمنوش بهار نارنج و آشنایی با خواص و مضرات استفاده از آن

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

خواص چای پونه:

  • چای بابونه یکی ازبهترین دمنوش های گیاهی است که دارای خواص فوق العاده ای همچون: آنتی بیوتیک، رقیق کننده خون، بادشکن،ادرارآور، صفرابر، خلط آور،انرژی زا،بسیار مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط می باشد.
  • تقویت کننده قلب، معده، جهاز هاضمه است.
  • طبیعت چای پونه گرم و خشک است.
  • باعث بهبود سرفه، سکسکه، تب ادراری، آشفتگی، نفخ، حساسیت، خستگی، نقرس، دل بهم خوردگی می شود.
  •  همچنین باعث به تاخیر انداختن عادات ماهیانه می گردد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”شاید برایتان مفید باشد:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

معرفی دمنوش بادرنجبویه و زیرفون و آشنایی با خواص آن

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

طرز تهیه چای پونه:

پونه    یک قاشق غذاخوری

آب جوش      دو لیوان

پونه را درون قوری آب جوش قرار داده و سپس قوری دمنوش را روی شعله غیر مستقیم قرار داده تا به آرامی دم شود و سپس آن را میل کنید. همچنین برای شیرین کردن آن از عسل یا نبات نیز بعنوان شیرین کننده طبیعی می توان استفاده نمود.

 

 

درصورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید

منبع: عطاری من[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *