گیاه سیر و بیان فواید فوق العاده و بی نظیر مصرف سیر

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

معرفی گیاه سیر:

در مورد خواص سیر باید گفت که به قدری زیاد است که هر فردی با اگاه شدن از این خواص علاقمند می شود که از سیر در هر وعده غذایی و بطور روزانه و مرتب استفاده نماید.

البته گفتنی است که از مصرف زیاد از حد این گیاه مثل هر ماده غذایی مفید دیگری  باید خودداری کرد.

قطعا شما هم در مورد خواص بی نظیر سیر زیاد شنیده اید.

و بخوبی می دانید که قرن هاست از سیر به عنوان یک ماده ی غذایی مفید و درمانگر با خواص دارویی بالا استفاده می شود .

تاریخچه گیاه سیر:

این گیاه بومی هند است و چنانچه ناشتا مصرف گردد دقیقا مانند یک آنتی بیوتیک کاملا طبیعی عمل میکند.

ولی چرا در زمان ناشتا بهتر است مصرف شود؟ با عطاری من همراه باشید تا بطور کامل برای شما توضیح داده شود:

چونکه صبح ها و زمان ناشتا باکتری ها از مقاومت کمتری برخوردار هستند، سیر با سرعت بیشتری بر روی آن ها تأثیر می گذارد.

بنابراین وقتی سیر به صورت ناشتا میل شود در واقع یعنی بدنتان را سم زدایی کرده اید. به همین سادگی با این کار تمامی انگل ها و کرم های موجود در روده را خارج کرده و از بین برده ، و از ابتلا شدن به بیماری هایی مثل دیابت، فشارخون بالا و برخی از سرطان ها پیشگیری نمایید.

اگرچه سیر دارای بوی بسیار تندی است ولی یکی از مقوی ترین خوراکی هایی است که برای سلامتی انسان نقش موثری دارد .

اگر هر روز صبح ناشتا یک حبه سیر میل شود تأثیر شگفت انگیزی در سلامت بدن دارد و فرد را در برابر بیماری های فراوانی ایمن می کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column css_animation=”none”][vc_cta h2=”” h4=”شاید مایل باشید بخوانید:” txt_align=”center” style=”flat” color=”grey”]

 معرفی ادویه دارچین

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]سیر چه مواد غذایی دارد؟

در مورد مواد مغذی سیر می توان گفت که این گیاه سرشار از آهن، فولیک اسید کلسیم، پتاسیم سی  و منیزیم ، مقدار کمی روی و همچنین ویتامین های ب۱،ب۲،ب۳  است.

 

خواص سیر:

در گذشته از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است.

  •  این گیاه شامل ترکیبات گوگرد است که می تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کرده و نقش مهمی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
  • خوردن سیر باعث پاک شدن مجاری تنفس و خون می شود، به این روش از شدت تنگ نفس کاسته شده و گاهی باعث درمان آن می گردد.
  • گاها مشاهده شده که باعث درمان بعضی از انواع سل ریوی شده است مخصوصا وقتی با شیر ممزوج می شود، زیرا با این کار اثر قابل توجهی در کشتن میکروب کوخ دارد (میکرب سل).
  • سیر باعث خوش رنگ شدن پوست شده و نیز سرخی گونه ها گشته و روده ها را از عفونتها پاک می نماید. مخصوصا در اطفال، با این خصوصیت همچون سپری است در مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک.
  • مصرف روزانه سیر، به طور ناشتا بدن را تقویت می کند.
  • باعث درمان عفونت های تنفسی می شود.
  • اگر سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید، باعث تسکین دندان درد می گردد.
  • قرار دادن سیر له شده بر روی  زگیل منجر به از بین بردن زگیل می شود.
  • اگر چند حبه سیر له شده در کره تفت داده شود و با نان میل گردد برای درمان سینوزیت مفید است.
  • اگر یک حبه سیر را ریز خرد کرده و با کمی آب میل شود باعث رفع نفخ، یبوست و درد معده می شود.
  • بهتر است روزانه نصف یا یک حبه سیر خام میل شود.
  • باعث تنطیم گردش خون می شود.
  • مصرف روزانه سیر، می تواند کبد و مثانه را تحریک نموده و باعث پاکسازی کبد شود.
  • برای افراد مبتلا به اسهال، معده فرد را پاکسازی نموده و دیواره آن را تقویت کرده و از زخم معده جلوگیری می کند.
  • باعث پاکسازی بدن از وجود انواع انگل ها و کرم ها می شود.
  • از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند .
  • به عنوان یک پاک کننده و ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می شود که تک تک اعضای بدن از دهان و مری و معده و کبد تا روده ها را به خوبی ضد عفونی می کند.
  • از افزایش درجه حرارت بدن و بروز سرگیجه جلوگیری می کند.
  • سیر را می توان با غذاهای دیگر مثل سالاد و سبزیجات هم میل نمود که در جای خود بسیار مفید است اما بهتر این است که در اول صبح و ناشتا مصرف شود.
  • خوب است که همه افراد مصرف سیر را برای خود تبدیل به یک عادت نمایند و با مصرف آن بدن و زندگی خود را در برابر تعداد بیشمار بیماری های ناشی از مواد شیمیایی و دود ماشین ها و آلودگی های محیط زیست بیمه نمایند.

     

    توصیه های لازم  و موانع مصرف سیر:

    مادران شیرده نباید در خوردن سیر زیاده روی کنند، مزه شیر مادر تغییر کرده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.

    مصرف زیاده از حد سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.

    ‏اگرچه ممکن است سیر تاثیر چندانی بر متابولیسم داروها نداشته باشد، اما بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون مثل آسیرین مصرف می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط بیشتری کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می شود. به این دلیل افرادی که جراحی می کنند، باید ۷ تا ۱۰ روز قبل از عمل جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، چونکه زمان خونریزی را ‏طولانی تر می کند.

    زنان باردار یا شیرده بهتر است سیر مصرف نکنند.

    اگر که مصرف سیر در باردرای به مقادیر درست مصرف شود، معمولا بی خطر است. ولی اگر در مقادیر درمانی مصرف شود، در دوران باردرای می تواند پر خطر باشد.

    درصورتیکه سیر بر روی پوست قرار گیرد، می تواند خطرناک باشد، و باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.

    معمولا مصرف سیر و بویژه سیر خام می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال گردد. همچنین مصرف سیر می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد.

    همچنین آسم و واکنش های آلرژیکی نیز ممکن است در افرادیکه سیر مصرف می کنند مشاهده شود.

    اشکال مختلف مصرف سیر:

    سیر را به شکل های مختلفی همچون ترشی سیر، قرص سیر، سیر سرخ شده و…استفاده می نمایند.

    در کل می توان گفت که مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن است

توصیه دوست داشتنی همه افراد یعنی رفع بوی بد سیر:

بوی سیر را می توان با جویدن کاهو، خوردن شیر، جعفری ، عسل یا سیب رفع نمود. همچنین اگر مقداری چای خشک در دهان گذاشته و قورت دهید میتوان بوی سیر را از بین برد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”شاید مایل باشید بخوانید:” txt_align=”center”]

معرفی گل بابونه

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *